Met de calamiteitenservice biedt u meerwaarde bij spoedeisende reparaties

Spanningsuitval, een verstopte afvoer, buitensluiting, ongediertebestrijding. Voorbeelden van onverwachte incidenten in en om het huis die het woongenot aantasten. Of zelfs gevaarlijke situaties veroorzaken. En die bovendien niet door de verzekering worden gedekt. De oplossing: de calamiteitenservice van MainPlus Schadeherstel. Met deze service in abonnementsvorm biedt u meerwaarde bij deze spoedeisende gevallen.

Een transparant proces waarmee u uw verzekerden extra ontzorgt

Met de calamiteitenservice ontzorgen we u en uw klanten bij spoedeisende reparaties. Dat begint bij ons callcenter dat 24/7 bereikbaar is. We schakelen snel, waarbij we gebruikmaken van een gecertificeerde herstelpartner uit de regio van uw verzekerde. Als het nodig is, is er binnen twee uur een specialist ter plaatse om de schade vakkundig op te lossen. En via MainFlow, ons online projectmanagementplatform, regisseren we het efficiënte herstelproces en handelen we de administratie snel af.

Schade voorkomen met de calamiteitenservice

Regelmatige inspecties kunnen veel leed voorkomen. In onze calamiteitenservice hebben we daarom ook de Woning-apk en de NTA8025-veiligheidskeuring opgenomen.

Verschillende mogelijkheden voor samenwerking met MainPlus

We bieden de calamiteitenservice aan in de vorm van een abonnement met een vaste prijs per jaar. Deze samenwerking koppelt u als verzekeraar, volmacht, financieel dienstverlener of ledenorganisatie op verschillende manieren eenvoudig aan uw eigen dienstverlening:

  • Als white label.
  • Als stand-alonedienst met een brug naar uw verzekeringsproducten.
  • Als pluspakket gekoppeld aan uw bestaande verzekeringsproducten.
  • Als plug-in om uw dienstenportfolio uit te breiden.

Bel of mail ons gerust als u vragen heeft over de calamiteitenservice. Wilt u de service toevoegen aan uw portfolio? Maak dan een afspraak met onze commercieel directeur Gerard van Engelenburg.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

MainPlus

    Laan van Vredenoord 15

2289 DA Rijswijk

   +31 88 011 70 70

   info@mainplus.com

 

mainplus logo wit

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Ongeldige invoer
Invalid Input
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Invalid Input