Slider

Op donderdag 22 maart 2018 van 10:00 tot 17:00 uur staat MainPlus met MainPlus Vastgoedonderhoud en MainPlus Schadeherstel op de VvE & Vastgoedonderhoud Beurs Haaglanden in het GIA Trade & Exhibition Center in Den haag. De beurs is gericht op VvE’s, VvE-beheerders en bedrijven uit de vastgoedonderhoud markt.

Volledig ontzorgd technisch beheer
Om 14:00 uur zullen Joost Versteeg (Directeur MainPlus) en Jan-Ernst Sandifort (Manager Vastgoedonderhoud) in een 30 minuten durende kennissessie u informeren over de wijze waarop VvE-beheerders volledig ontzorgd kunnen worden op het gebied van schades en reparaties, met garanties op significante kostenbesparingen. Er zijn beperkte plaatsen beschikbaar, dus schrijf u nu gratis in voor deze kennissessie.


Organisator RTREVENTS: “Woningonderhoud is ontzettend belangrijk. Daar moeten we samen voor zorgen en voorkomen dat er achterstallig onderhoud ontstaat. Voor Verenigingen van Eigenaren en de gemeenten is goed onderhoud van het appartement of huis van groot belang voor het behoud van de waarde. Het vinden van de juiste bedrijven die in dit onderhoud kunnen voorzien, informatie inwinnen over bijvoorbeeld energiebesparing en subsidies, is vaak een obstakel waar VvE’s maar ook VvE beheerders tegen aan lopen. De VvE & Vastgoedonderhoud Beurs Haaglanden biedt een uniek platform om op een laagdrempelige manier informatie/advies te verzamelen en offertes op te vragen bij tal van gespecialiseerde bedrijven die in dit onderhoud kunnen voorzien.”

Wie zich nu inschrijft voor de VvE & Vastgoedonderhoud Beurs Haaglanden ontvangt een gratis toegangsticket ter waarde van € 12,50.

Ticket afbeelding 300x293
Adres
GIA Trade & Exhibition Center
De Werf 11
2544 EH Den Haag


VvE en Vastgoedonderhoud Beurs