Slider

Donderdag 26 oktober jl. is er een bijeenkomst geweest met alle herstelpartners van MainPlus Schadeherstel in restaurant Zuiver in Utrecht. Doelstelling van deze sessie was om het huidige proces te evalueren en op zoek te gaan naar concrete verbetervoorstellen. Belangrijke onderwerpen van gesprek waren onder andere de manier waarop alle partijen met elkaar samenwerken en hoe de processen van alle partijen zo goed mogelijk op elkaar kunnen aansluiten. Alle herstelpartners waren dan ook in grote getalen aanwezig om met elkaar van gedachten te wisselen over het wel en wee in het schadeherstelproces.

Sinds 26 september zijn ABN Amro Verzekeringen en MainPlus Schadeherstel een samenwerking aangegaan op het gebied van schadeherstel in natura.

Sinds 2017 is MainPlus operationeel met haar Full Service Concept in Maleisië. De werkwijze van MainPlus in Maleisië is vergelijkbaar met het proces in Nederland: de dienstverlening wordt uitgevoerd voor een vast bedrag per woning per jaar met prestatieafspraken op het gebied van kwaliteit en bewonerstevredenheid. Ook in Maleisië werkt MainPlus met een eigen klantcontactcenter waar bewoners reparatieverzoeken melden en wordt de eigen ontwikkelde software MainFlow in de hele onderhoudsketen gebruikt. Daarnaast worden opzichters in gezet die woningen opnemen en de kwaliteit van het hele proces en de onderhoudspartners bewaken. Via de online software is elke stap in het proces realtime te volgen en via heldere periodieke rapportages wordt de kwaliteit in de dienstverlening voor de projectontwikkelaar overzichtelijk gepresenteerd.

images2.persgroep.net

Huizenbezitters kunnen dankzij een nieuwe klusdienst direct een vakman vinden die schade in hun woning op het door hun meest geschikte tijdstip komt maken. ZoOpgelost, een samenwerking van Essent en MainPlus, gaat deze week live. De dienst voorziet in de groeiende behoefte bij consumenten om klussen uit te besteden aan een betrouwbare en vakkundige klusser.

“…Een bedrijf, in het algemeen een start-up, dat met een nieuw markmodel de huidige werkwijze in markten wil aanpakken en veranderen, de gevestigde orde uitdaagt, wakker schudt en bedreigt…”

MainPlus doet er alles aan om het proces van onderhoud verder te optimaliseren door gebruik te maken van innovatieve software oplossingen. Daarbij is een strategische keuze gemaakt voor het Mendix-platform waarmee het onderhoudsproces van intake tot financiële afwikkeling wordt ondersteund.

Per 1 april hebben wij Roel Haitjema als nieuwe collega mogen verwelkomen!

Gerard van Engelenburg

Gerard van Engelenburg versterkt per 1 juni a.s. het team van MainPlus Schadeherstel. Hij komt over van de organisatie RGN en wordt als manager schadeherstel verantwoordelijk voor alle activiteiten die binnen MainPlus Schadeherstel plaatsvinden.

Joost Versteeg, directeur van MainPlus, is blij met de komst van Van Engelenburg: “Sinds de start van MainPlus Schadeherstel in 2016 zijn wij fors gegroeid. Gerard is de juiste man op de juiste plaats. Hij kent de markt van schadeherstel als geen ander en zijn werkwijze sluit aan bij de werkwijze van MainPlus: samen met alle ketenpartners een reductie van de schadelast, verhogen van klanttevredenheid en kwaliteit in de uitvoering. Wij zijn ervan overtuigd dat wij met zijn komst bij MainPlus Schadeherstel onze bestaande klanten nog beter kunnen bedienen en dat hij in staat is om onze marktpositie verder te versterken.”

Sinds 2011 helpt MainPlus vastgoedeigenaren, woningcorporaties en commerciële vastgoedbeheerders om hun vastgoedonderhoud strakker, goedkoper en klantvriendelijker te organiseren. Het bedrijf bedient een uitgebreid klantportfolio en regisseert het onderhoud voor meer dan 150.000 woningen in zowel Nederland als in het buitenland. In het Full Service Concept voert MainPlus de regie over het gehele proces van niet-planmatig onderhoud.

Delta Lloyd NV (OHRA, Delta Lloyd en ABN Amro Verzekeringen) werkt samen met MainPlus Schadeherstel (MPS) voor schadeherstel in natura. Het doel van de samenwerking is om in het proces van schadeherstel de klanttevredenheid en de kwaliteit van het herstel te verbeteren door het proces te optimaliseren. MPS voert voor Delta Lloyd de regie op de organisatie en uitvoering van schadeherstel in natura.

Op donderdag 30 maart aanstaande komt de MP Innovatie Board weer bijeen.

Zoals tijdens de eerste sessie in oktober vorig jaar aangegeven heeft MainPlus met deze MP Innovatie Board het doel om samen met haar klanten en partners en met externe experts bestaande proposities en nieuwe ideeën door te ontwikkelen tot concrete producten en diensten.

Tijdens deze bijeenkomst staan de volgende onderwerpen op de agenda:

Na een uitgebreide verkenning heeft Van Alckmaer voor Wonen gekozen om de organisatie en uitvoering van het dagelijks onderhoud door MainPlus uit te laten voeren. Door voor het Full Service Concept van MainPlus te kiezen heeft Van Alckmaer voor Wonen zich verzekerd van de gewenste resultaten op het gebied van dagelijks onderhoud: een gegarandeerde bewonerstevredenheid, kwaliteit in de uitvoering en kostenbesparing.

Met een zeer geslaagd feest heeft MainPlus met haar klanten en relaties op 6 oktober jongstleden de opening van haar nieuwe pand gevierd. Het was voor de genodigden een mooie gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje de nieuwe locatie te aanschouwen en oude en nieuwe medewerkers te ontmoeten.