Iedere maand leest u hier het verhaal van een opvallende schade. Deze maand leest u over een schade van een verzekerde van ANWB Unigarant Verzekeringen, die nietsvermoedend met een lekkende fles frituurvet van de garage via de keuken, woonkamer en hal naar de voordeur was gelopen.

vloer

 Demi Nagtegaal (Schadebehandelaar) verzorgde de intake, waarna het dossier werd overgedragen aan Peter Parlevliet (Front Office Medewerker). Peter vertelt hieronder zijn verhaal.

Op 16 januari verzorgde Demi de intake voor een schade aan een verlijmde vloer. Voor de schade werd Parkettree ingeschakeld en het dossier aan mij overgedragen. De verzekerde reageerde snel door foto's van de vetvlekken op te sturen en op 23 januari was Parkettree ter plaatse voor een opname.

Op 28 januari is de offerte goedgekeurd door mij en mijn collega Debby Bell en kon er een afspraak worden ingepland voor het herstel van de vloer. Hiervoor moesten ook de spullen van de verzekerde worden verhuisd en daarvoor schakelden wij Mondial Movers in. Begin februari heb ik contact gehad met de verzekerde en stuurde zij ons keurig de acte van cessie toe. Op verzoek van de verzekerde is een afspraak gemaakt op 21 april voor de verhuizing en uitvoering van de werkzaamheden.

Bij MainPlus Schadeherstel vinden wij de nazorg heel belangrijk, daarom heb ik op 24 april de verzekerde gebeld om te vragen hoe alles was verlopen. Ze vertelde erg blij en opgewekt dat alles heel goed was verlopen. Ze heeft vreselijk tegen alles opgezien en had in eerste instantie zo haar bedenkingen of de vloer wel weer zou worden zoals voor het voorval. Haar vloer zag er juist nog mooier uit dan voorheen. De verzekerde was heel erg content met de zorg vanuit MainPlus Schadeherstel en ook met de vakkundigheid van Parkettree en Mondial, "De medewerkers zijn allemaal super vriendelijk.".

Ik denk dat dit de kracht is van MainPlus Schadeherstel en haar herstelpartners.

 

MainPlus

    Laan van Vredenoord 15

2289 DA Rijswijk

   +31 88 011 70 70

   info@mainplus.com

 

mainplus logo wit

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Ongeldige invoer
Invalid Input
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Invalid Input