Beroette poes

Op 11 mei 2020 ontving MainPlus Schadeherstel een melding over brandschade. Het betrof een vlam in de pan, waarop de plastic deksel van pan verbrand raakte. Het gevolg was dat de vlammen in de pan metershoog kwamen. Een gevaarlijke situatie. Ondanks dat de verzekerde al op leeftijd was, wist zij de vlammen op heldhaftige wijze te doven. Hiermee werd gelukkig erger voorkomen, desalniettemin was er overal was rook- en roetschade.

De verzekerde heeft een open keuken, waardoor er niet alleen schade was aan de keuken, maar ook aan de woonkamer, de hal en de inboedel. Alles was zwart, waaronder ook de katten van de verzekerde. De katten die normaal gesproken zo prachtig wit zijn, waren nu ineens zwart geworden.

In overleg met de verzekeraar werd er toestemming gegeven voor het reinigen van de katten. Trimsalon Catdog, waar de twee katten bekend waren, heeft de katten met speciale shampoo gereinigd en de vacht weer in de topconditie gebracht.

Ook als het gaat om huisdieren staat bij MainPlus Schadeherstel het welzijn voorop, wij zijn dan ook heel blij dat wij samen met onze opdrachtgever en Trimsalon Catdog de verzekerde snel hebben kunnen helpen.

Kat schoon

MainPlus

    Laan van Vredenoord 15

2289 DA Rijswijk

   +31 88 011 70 70

   info@mainplus.com

 

mainplus logo wit

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Ongeldige invoer
Invalid Input
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Invalid Input