Op 12 oktober jl. hebben Minister-president Mark Rutte en Minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge het Nederlandse volk toegesproken over de recente ontwikkelingen rondom het Coronavirus. Omdat het aantal Coronabesmettingen in Nederland zorgwekkend hard toeneemt en de druk op ziekenhuizen stijgt, zijn nieuwe, strengere maatregelen aangekondigd. De maatregelen zijn hard nodig, omdat wij als samenleving achter het virus dreigen aan te lopen.

Mondkapje

De nieuwe maatregelen hebben niet alleen voor gevolgen de situatie thuis, maar ook voor de uitvoering van ons werk. MainPlus Schadeherstel heeft daarom extra veiligheidsmaatregelen genomen tegen het Coronavirus. Naast de basisregels zijn er aanvullende maatregelen getroffen met betrekking tot het thuiswerken, mobiliteit en het kantoorgebruik.

MainPlus Schadeherstel heeft voor een periode van minimaal twee weken ingaande 14 oktober om 22.00 uur de kantoorlocatie gesloten. Dit houdt in dat er geen medewerkers op het kantoor in Rijswijk aanwezig zullen zijn en er geen gasten kunnen worden ontvangen. Indien dit om moverende redenen toch noodzakelijk is (dringende reden), dan zullen uiteraard alle veiligheidsmaatregelen in acht worden genomen.

De sluiting van het kantoor heeft geen consequenties voor onze dienstverlening. Alle medewerkers zijn uitgerust met alle digitale middelen om ervoor te zorgen dat we iedere dag weer de verzekerden met schade thuis snel en vakkundig kunnen helpen. Het kantoor mag dan tijdelijk gesloten zijn, onze dienstverlening gaat door op het niveau zoals u van ons gewend bent en dat 24 uur per dag en 7 dagen per week.

Om te zorgen dat het schadeherstel op locatie zo veilig mogelijk door kan gaan, stellen we elke verzekerde bij de intake al een aantal vragen om de gezondheidsheidstoestand te achterhalen en aan te geven hoe wij het herstel als MainPlus Schadeherstel op dit moment veilig organiseren. Hiermee voorkomen we zoveel mogelijk het contact met mensen met het Coronavirus. We verzoeken alle aanwezige bewoners om een mondkapje te dragen tijdens het bezoek van onze Coördinatoren Schadeherstel of onze herstelpartners. Onze Coördinatoren Schadeherstel zelf en al onze herstelpartners zullen tijdens de inspectie ook een mondkapje dragen. MainPlus faciliteert een mondkapje voor de verzekerden indien zij deze zelf niet in bezit hebben.

Het is een pittige tijd waar we met z’n allen doorheen moeten. Die kunnen we zo kort mogelijk houden door allemaal bewust om te gaan met de maatregelen zoals deze op dit moment zijn ingevoerd. Alleen samen krijgen we corona onder controle!

MainPlus

    Laan van Vredenoord 15

2289 DA Rijswijk

   +31 88 011 70 70

   info@mainplus.com

 

mainplus logo wit

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Ongeldige invoer
Invalid Input
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Invalid Input