Met trots kunnen wij meedelen dat MainPlus Schadeherstel haar informatiebeveiliging goed op orde heeft! Voor het derde jaar op rij zijn wij ISO 27001 gecertificeerd.

ISO 27001 Logo 500x500

MainPlus Schadeherstel voert een kwaliteitssysteem, waarmee wij onze processen borgen en continu op zoek gaan naar verbeteringen in onze dienstverlening. De resultaten van dit kwaliteitssysteem worden jaarlijks door een externe audit getoetst. Dit levert een onafhankelijke garantie voor onze opdrachtgevers en partners.

MainPlus Schadeherstel heeft eind augustus een audit gehad voor ISO 27001, de internationale norm voor informatiebeveiliging. Het doel van ISO 27001 is om de beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van de brongegevens, persoonsgegevens, informatiesystemen en statistieken van onze eigen slimme software te waarborgen. Voor dit certificaat wordt eerst gekeken of het managementsysteem voldoet aan de eisen die de norm stelt. Daarna wordt gekeken naar de werking van de beheersmaatregelen. Tot slot wordt beoordeeld of MainPlus Schadeherstel ook een lerende organisatie is op het gebied van informatiebeveiliging, door eerdere ervaringen te verwerken in ons beleid en maatregelen.

In juni 2021 zal MainPlus Schadeherstel opnieuw geaudit worden. Wij zullen er alles aan doen om dan wederom het ISO 27001 certificaat te behalen! Ondanks dat MainPlus Schadeherstel dit jaar het certificaat behaald heeft, zullen wij altijd blijven kijken hoe wij het nog beter kunnen doen. Uit de audit heeft MainPlus Schadeherstel nieuwe inzichten gekregen waarmee wij onszelf aankomend jaar weer verder kunnen ontwikkelen op het gebied van informatiebeveiliging.

MainPlus

    Laan van Vredenoord 15

2289 DA Rijswijk

   +31 88 011 70 70

   info@mainplus.com

 

mainplus logo wit

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Ongeldige invoer
Invalid Input
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Invalid Input