Een lekkage in huis is altijd al vervelend genoeg. Een lekkage ontdekken, en voornamelijk de gevolgschade van een lekkage, wanneer je thuis komt van vakantie, is geen aangename verassing.

Lekkage waterschade

Helaas overkwam het een verzekerde deze zomer. Als gevolg van het langdurig uitstromen van water, is er een aanzienlijke waterschade ontstaan in de woning van de verzekerde. Verschillende herstelpartners van MainPlus Schadeherstel hebben er alles aan gedaan om de schade naar alle tevredenheid te herstellen. Door het vele water was er schimmel ontstaan, wat eerst weg gehaald diende te worden. Uiteindelijk hebben er twee drogers en twee blowers gestaan voor een periode van zes weken!

Aan de inboedel van de verzekerde was ook schade ontstaan door het water, waardoor ook de inboedel gereinigd moest worden. Ondertussen heeft MainPlus Schadeherstel een partij ingeschakeld die voor de verzekerde een verblijf elders heeft geregeld. Nadat alle wanden en vloeren helemaal hersteld waren, kon de inboedel, gereinigd en wel, terug in huis geplaatst worden. Zo kon de verzekerde weer terugkeren naar zijn, schadevrije, huis!

Door de juiste inzet van alle partijen is deze schade naar tevredenheid van de verzekerde hersteld. Na afloop van het herstel heeft verzekerde alle partijen bedankt voor de wijze waarop de schade geregeld is. Verzekerde geeft complimenten aan alle herstellers, zij hebben uitstekend werk geleverd! 

MainPlus

    Laan van Vredenoord 15

2289 DA Rijswijk

   +31 88 011 70 70

   info@mainplus.com

 

mainplus logo wit

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Ongeldige invoer
Invalid Input
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Invalid Input