In de mailbox kregen wij een bijzonder positieve mail van een verzekerde die ons wilde laten weten dat zij heel tevreden is over de manier waarop de schade is afgewikkeld. De verzekerde bedankte niet alleen MainPlus Schadeherstel, maar liet ook weten erg tevreden te zijn met de schilders van onze herstelpartner Leune!

Lekkage

De verzekerde was een weekje op vakantie en bij thuiskomst constateerde zij druppels op het plafond, lekkage! Dit was de tweede keer dat verzekerde schade had in huis. De  vorige schade heeft verzekerde ook laten herstellen door hun verzekeraar, dit was haar zo goed bevallen dat zij dit nu weer wenste.

De oorzaak van de lekkage was scheurtjes in het lood van het dak. Het was een regenachtige week, gelukkig heeft de verzekerde een dakdekker kunnen vinden die binnen een dag het dak kon herstellen. Door het snelle handelen van de verzekerde en de dakdekker is de gevolgschade beperkt gebleven.

Onze herstelpartner heeft een opname gedaan van de gevolgschade en zag dat het stukwerk nog in orde was. Het ging uitsluitend om isoleren en sauzen. Dit hebben de schilders van Leune snel, vakkundig en naar alle tevredenheid van de verzekerde gedaan!

Op de vraag aan de verzekerde waarom zij zo tevreden was, antwoorde zij het volgende: “Het is ons eigen huis en dan weet je dat je onderhoud hebt, dit doen wij dan ook altijd. Vorig jaar hebben wij naar het dak laten kijken, want die was 17 jaar oud. Op dat moment zag de dakdekker geen reden voor onderhoud. Helaas zat het lood, waar de scheurtjes in zaten, onder de dakpannen, dit heeft de dakdekker niet kunnen zien. Ondanks dat het onmacht is en de gevolgschade relatief beperkt is gebleven, baal je dat ‘het regent in de woonkamer’. MainPlus Schadeherstel heeft het herstel uit handen genomen, waardoor wij er geen omkijken meer naar hadden. De schilders hebben hun werk goed en vakkundig gedaan, wij zijn dan ook heel blij met het eindresultaat. De oorzaak en de gevolgschade is uiteindelijk in minder dan een maand hersteld.”

De medewerkers van MainPlus Schadeherstel doen iedere dag hun best, in samenwerking met de herstelpartners, om iedere schade naar tevredenheid te herstellen. Wij zijn dan ook blij dat wij de verzekerde hebben kunnen helpen met het herstellen van deze schade! 

MainPlus

    Laan van Vredenoord 15

2289 DA Rijswijk

   +31 88 011 70 70

   info@mainplus.com

 

mainplus logo wit

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Ongeldige invoer
Invalid Input
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Invalid Input