VCN en MainPlus Schadeherstel zijn een samenwerking aangegaan op het gebied van naturaherstel. De samenwerking is officieel per 1 november jl. bekrachtigd met als doelstelling om te komen tot een duurzaam partnership. We gaan starten met een proefperiode van zes maanden.  

Als één van de grootste en snelstgroeiende volmachtorganisaties en serviceproviders van Nederland ontvangt VCN iedere dag vele schadeclaims. Om de verzekerden te ontzorgen bij het herstellen van hun schade heeft VCN voor MainPlus Schadeherstel gekozen. De kwaliteit van de dienstverlening, het uitgebreide netwerk aan herstelpartners van MainPlus Schadeherstel en de volledige transparantie van het proces zoals MainPlus Schadeherstel dat iedere dag uitvoert, sluit perfect aan bij de wijze waarop VCN de verzekerden met schade wil ontzorgen. Hierdoor weet je als opdrachtgever en als verzekerde op ieder moment waar je aan toe bent en wat de volgende stap in het herstel is. 

Door heel Nederland staan de medewerkers en de herstelpartners van MainPlus Schadeherstel dag en nacht klaar om verzekerden letterlijk en figuurlijk uit de brand te helpen en de service te verlenen die VCN aan haar verzekerden wil bieden. Beide partijen hebben alle vertrouwen dat de pilot leidt tot een stevig en langdurig partnership en kijken uit naar de verdere ontwikkeling van de samenwerking.

MainPlus

    Laan van Vredenoord 15

2289 DA Rijswijk

   +31 88 011 70 70

   info@mainplus.com

 

mainplus logo wit

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Ongeldige invoer
Invalid Input
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Invalid Input