EMS, de online claimsengine voor schadeverzekeringen en MainPlus Schadeherstel, de regisseur van schadeherstel in natura voor opstal- en inboedelschades, hebben 18 november jl. een samenwerkingsovereenkomst getekend. Hiermee hebben beide organisaties uitgesproken en vastgelegd dat zij intensief gaan samenwerking om schadebehandeling én het daaruit voortvloeiend herstel voor verzekeraars en volmachten nog efficiënter en effectiever te organiseren. De Claimsengine® van EMS én MainFlow®, de software-oplossing van MainPlus Schadeherstel zullen worden gekoppeld waarmee het proces voor de opdrachtgever en daarmee vooral de verzekerde met schade nog sneller en soepeler zal verlopen.

Michel Amptmeijer (CEO MainPlus Schadeherstel): In EMS hebben wij een partner gevonden waarmee wij onze eigen doelstellingen om het herstelproces te blijven innoveren nog beter kunnen invullen. Ons credo is: automatiseren waar het kan en mens-handelen waar het moet. De samenwerking met EMS geeft ons daar extra mogelijkheden toe.

Luigi van Geest (Algemeen Directeur EMS): In de samenwerking met MainPlus hebben wij de missende schakel in onze ketting van schadebehandeling gevonden. De filosofie van MainPlus en EMS sluiten naadloos op elkaar aan en onze dienstverlening is complementair. We kijken ernaar uit om van deze samenwerking een succes te maken.

Het projectteam om beide systemen optimaal te koppelen is inmiddels ingericht en de eerste workshop zal nog deze maand gaan plaatsvinden.

EMS MainPlus

V.l.n.r. Michel Amptmeijer (MainPlus), Gerard van Engelenburg (MainPlus), Gerrit Kuiper (EMS), Luigi van Geest (EMS)

 

 

MainPlus

    Laan van Vredenoord 15

2289 DA Rijswijk

   +31 88 011 70 70

   info@mainplus.com

 

mainplus logo wit

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Ongeldige invoer
Invalid Input
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Invalid Input