Op 24 november ontving onze schadebehandelaar Daniëlle een schademelding van een verzekerde waarbij een barometer was gevallen op een laminaatvloer in een opbergruimte. De barometer was van zijn overleden schoonvader geweest en had voor verzekerde daarom een grote emotionele waarde. Bij het vallen was een gevaarlijke stof, kwik, vrijgekomen. De verzekerde wenste herstel via MainPlus Schadeherstel, zodat hij snel geholpen kon worden.

Daniëlle heeft onze herstelpartner Holland Herstelgroep ingeschakeld. Ze zijn direct naar de verzekerde toegegaan en hebben dezelfde dag de gevaarlijke stof verwijderd. De barometer was gevallen in de bergruimte waar een laminaatvloer lag. Deze moest natuurlijk ook schoongemaakt worden wat eveneens direct is uitgevoerd.

De emotionele schade was helaas niet te verhelpen, de barometer was onherstelbaar beschadigd. Daarom hebben we er samen met onze herstelpartner extra op gelet dat de aanwezige schade zo snel mogelijk voor verzekerde werd opgelost. Dit heeft de verzekerde zeer gewaardeerd.

De verzekerde vond dat MainPlus Schadeherstel samen met onze partner Holland Herstelgroep snel en adequaat de schade heeft afgehandeld. We hebben niet anders dan lof terug gekregen van verzekerde en daar zijn we dan ook hartstikke blij mee.

schade van de maand december

MainPlus

    Laan van Vredenoord 15

2289 DA Rijswijk

   +31 88 011 70 70

   info@mainplus.com

 

mainplus logo wit

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Ongeldige invoer
Invalid Input
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Invalid Input