MainPlus Schadeherstel heeft opnieuw laten zien zijn processen goed onder controle te hebben. Naast het ISO-27001 en ISAE 3402-certificaat heeft MainPlus Schadeherstel nu ook het FSQS-certificaat van Hellios ontvangen.

Hellios kent zijn oorsprong in Engeland. Vanuit een gezamenlijk traject hebben diverse Engelse financiële dienstverleners Hellios gevraagd om een standaard neer te zetten voor leveranciers die in de keten de dienstverleners ondersteunen. Vanuit regelgeving vanuit de overheid wordt er steeds meer inzicht en transparantie gevraagd in de uitvoering van alle processen en Hellios heeft daarvoor een nieuwe standaard gezet in Engeland. Wanneer een financiële dienstverlener als opdrachtgever gebruik wil maken van de diensten van een potentiële leverancier, dan wordt er getoetst of de leverancier Hellios-gecertificeerd is. Indien de potentiële partner in het bezit is van het Hellios-certificaat, dan biedt dit de opdrachtgever onder andere zekerheid ten aanzien van de potentiële leverancier op het gebied van bedrijfsvoering, maatschappelijk verantwoord ondernemen, operationele uitvoering. Vele opdrachtgevers maken in Engeland daarom gebruik van Hellios om te zorgen dat ze zaken doen met de juiste partijen. Inmiddels heeft Hellios in samenwerking met Nationale Nederlanden en ABN Amro haar model uitgerold waarmee de diverse partners van onder andere Nationale Nederlanden zijn gevraagd om een uitgebreide audit uit te voeren.

Hellios certificaat

MainPlus Schadeherstel heeft deze audit succesvol doorlopen en heeft daarmee als één van de eerste bedrijven in Nederland het certificaat van Hellios mogen ontvangen. Hiermee wordt ook voor andere en toekomstige opdrachtgevers van MainPlus Schadeherstel gegarandeerd dat MainPlus Schadeherstel de partner is voor natura schadeherstel waarmee een opdrachtgever in alle vertrouwen zaken kan doen.

MainPlus

    Laan van Vredenoord 15

2289 DA Rijswijk

   +31 88 011 70 70

   info@mainplus.com

 

mainplus logo wit

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Ongeldige invoer
Invalid Input
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Invalid Input