Bij MainPlus Schadeherstel werd vorig jaar een schade gemeld van een verzekerde die een lekkage had ontdekt in haar net aangeschafte woning. Door de lekkage was schade ontstaan aan het laminaat en aan de wanden. Voor verzekerde was het in eerste instantie onduidelijk hoe de schade opgelost ging worden. Gelukkig heeft de schadebehandelaar van MainPlus Schadeherstel verzekerde vanaf het eerste moment bij de hand genomen, de schade begeleid en zo verzekerde ontzorgd om het juiste herstel te realiseren.

De oorzaak van de lekkage was onbekend. Allereerst diende de oorzaak te worden achterhaald. MainPlus Schadeherstel heeft hiertoe een lekdetectie ingezet. De oorzaak was een bouwkundige lekkage, wat helaas niet werd gedekt door de polisvoorwaarden van verzekerde. De schadebehandelaar van MainPlus Schadeherstel heeft haar toen uitgelegd dat de oorzaak niet gedekt was, maar dat de gevolgschade wel werd vergoed. De oorzaak diende verzekerde eerst te (laten) herstellen.

Nadat de oorzaak hersteld was, heeft MainPlus Schadeherstel herstelpartner Geurts ingeschakeld om de gevolgschade te herstellen. Verzekerde heeft via herstelpartner Parkettree de vloer laten herstellen.

Verzekerde is enorm enthousiast over MainPlus Schadeherstel en haar herstelpartners. Verzekerde “Danique”: “Doordat dit mijn eerste schade thuis was, wist ik niet wat mij te wachten stond. Bij MainPlus Schadeherstel kon ik met al mijn vragen terecht en zij hielpen mij goed gedurende het herstelproces. Er werd met mij meegedacht over het herstel en hoe ik dat het beste kon regelen. Het grootste voordeel vond ik dat ik niks zelf heb hoeven regelen, alles werd voor mij uit handen genomen. Toch wist ik gedurende het herstel waar ik aan toe was, ik werd altijd op de hoogte gehouden. De schadebehandelaar hield steeds contact met mij over hoe het herstel gegaan was en of ik tevreden was met het herstel.”

Schade Danique 1  

Schade Danique 2

MainPlus

    Laan van Vredenoord 15

2289 DA Rijswijk

   +31 88 011 70 70

   info@mainplus.com

 

mainplus logo wit

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Ongeldige invoer
Invalid Input
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Invalid Input