VvAA Schadeverzekeringen N.V. en MainPlus Schadeherstel B.V. zijn met elkaar een pilot gestart op het gebied van naturaschadeherstel voor opstalschades, inventarisschades en inboedelschades ten behoeve van de leden van VvAA. De pilot loopt inmiddels al 2 maanden en beide partijen zijn erg tevreden over de start van de samenwerking.

Marcel Weijman, Teammanager VvAA Schadeservice: “We waren op zoek naar een partij die onze leden kan helpen op het moment dat zij met een schade worden geconfronteerd. Een schade is op zich al vervelend genoeg en dan willen wij dat het herstel voor onze leden snel en vakkundig wordt uitgevoerd. Juist bij schade willen we er voor onze leden zijn en naturaherstel is daar een perfect middel voor. Na een intensieve voorbereiding zijn we met veel enthousiasme in december afgelopen jaar dan ook de pilot met MainPlus Schadeherstel gestart. En tot nu toe zijn we zeer tevreden over de dienstverlening van MainPlus en haar herstelpartners. Ze maken waar wat we hebben afgesproken en daar zijn we heel blij mee.”

Gerard van Engelenburg, CCO MainPlus: “VvAA is een verzekeraar die als opdrachtgever perfect aansluit op onze filosofie. Op het moment dat er schade is aan of in de woning of de praktijkruimte, dan moet alles er opgericht zijn om de schade zo snel mogelijk te verhelpen. Dat is de wens van VvAA voor al haar leden en dat is wat wij als MainPlus Schadeherstel iedere dag voor de VvAA-leden ten uitvoer willen brengen. We zijn dan ook ontzettend blij dat we VvAA als nieuwe opdrachtgever hebben morgen verwelkomen.

VvAA en MainPlus kijken dan ook beiden uit naar het verder ontwikkelen van de samenwerking.

MainPlus

    Laan van Vredenoord 15

2289 DA Rijswijk

   +31 88 011 70 70

   info@mainplus.com

 

mainplus logo wit

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Ongeldige invoer
Invalid Input
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Invalid Input