Vandaag is het exact 5 jaar geleden dat MainPlus Schadeherstel B.V. is opgericht, een mijlpaal waar we graag even bij stil staan.

Hoe gaaf is het dat iets wat begint als een idee, 5 jaar later is uitgegroeid tot een serieus bedrijf met opdrachtgevers, medewerkers en herstelpartners. Een periode van 5 jaar lijkt, als je jong bent, een eeuwigheid, maar vliegt voorbij als je eenmaal het bedrijf bent gestart. We werden door het toenmalige Delta Lloyd uitgenodigd om naturaherstel voor de verzekerden van de Delta Lloyd-labels uit te gaan voeren. Een kans die we met twee handen hebben aangegrepen en de geboorte van MainPlus Schadeherstel was een feit.

Op 3 januari 2017 werd de eerste opdracht vanuit het label Ohra ontvangen. Er was een kaars omgevallen en een flinke brandschade in een woning ontstaan. Samen met een herstelpartner van het eerste uur, ACI, hebben we de verzekerde kunnen helpen en de woning en inboedel gereinigd en hersteld. Dit bleek het begin van een prachtige en intensieve reis waarin MainPlus Schadeherstel is geworden tot het bedrijf wat het nu is. In deze periode van 5 jaar hebben we nieuwe opdrachtgevers mogen verwelkomen, het netwerk herstelpartners uitgebreid tot het kwalitatief hoogwaardige landelijke netwerk wat het nu is en onze interne organisatie en ICT uitgebouwd tot een goed lopend regie-apparaat waar we de schadeherstelverzoeken mee afwikkelen. Een bedrijf waar we als team heel trots op zijn.

We willen iedereen die de afgelopen 5 jaar heeft bijgedragen aan de ontwikkeling en de groei van MainPlus Schadeherstel, zowel opdrachtgevers, herstelpartners en vooral ook onze medewerkers, heel hartelijk danken. We zijn er hartstikke trots op wat we in deze 5 jaar hebben bereikt en kijken dan ook met heel veel plezier en vertrouwen naar de volgende 5 jaar. Eens kijken of die net zo snel omvliegen als de eerste 5…

MainPlus Schadeherstel bestaat 5 jaart

MainPlus

    Laan van Vredenoord 15

2289 DA Rijswijk

   +31 88 011 70 70

   info@mainplus.com

 

mainplus logo wit

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Ongeldige invoer
Invalid Input
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Invalid Input