MainPlus Schadeherstel is inmiddels een vertrouwde naam in de verzekeringsmarkt voor schadeherstel in natura voor alle opstal- en inboedelschades. Wanneer de verzekerde geconfronteerd wordt met een brandschade, waterschade of inbraakschade, lossen we samen met onze herstelpartners iedere schade op. De medewerkers van MainPlus dragen samen met ons uitgebreide landelijke netwerk van herstelpartners voor alle vormen van schadeherstel en dat doen we iedere dag. 

Wanneer er tijdens een schadeherstel geconstateerd wordt dat er asbest in een woning of bedrijfspand aanwezig is, dan betekent dat er automatisch andere regels gaan gelden. Je wil te allen tijde voorkomen dat er asbest vrij komt met alle gevolgen van dien. Dat neemt niet weg dat ook wij regelmatig geconfronteerd worden met een vermoeden of constatering van asbest tijdens een opname van een schadeherstelverzoek. Gelukkig hebben we ook daarvoor de specialismen in ons netwerk aanwezig om ervoor te zorgen dat asbest zorgvuldig gesaneerd kan worden.

Asbest moet verwijderd worden door een gecertificeerde asbestsaneerder die weten waar ze op moeten letten en de juiste expertise in huis hebben. Onze partners Holland Herstel Groep, Robibest en Nivonoord kunnen in het hele land met de juiste mensen en middelen en volgens de juiste protocollen asbest veilig verwijderen. Na een grondige inventarisatie wordt de risicoklasse bepaald en wordt er melding gedaan bij het omgevingsloket. Aan de hand van een goedgekeurd werkplan zal de asbest verwijderd gaan worden, eerst binnen een woning en vervolgens aan de buitenzijde. Na de afvoer van de met asbest verontreinigde materialen, de eindcontrole en de oplevering van de juiste rapportages  zal het woonhuis of bedrijfspand worden vrijgegeven.

Ook voor asbestschades kunt u bij MainPlus Schadeherstel terecht.

Asbest

MainPlus

    Laan van Vredenoord 15

2289 DA Rijswijk

   +31 88 011 70 70

   info@mainplus.com

 

mainplus logo wit

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Ongeldige invoer
Invalid Input
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Invalid Input