Op 2 januari hebben wij een schademelding binnengekregen van een mogelijke stormschade waarbij de spaanplaten op zolder erg vochtig waren. Ook de laminaat vloer was beschadigd, alle reden om ter plaatse polshoogte te gaan nemen dus.

 

Onze hersteller heeft onderzoek gedaan naar de oorzaak van de schade. En tot zijn, onze én de verzekerde zijn grote verrassing bleek de schade niet veroorzaakt te zijn door storm. De schadeoorzaak bleek veroorzaakt te worden door enerzijds een vogelnest en anderzijds een steenmarter die zich heerlijk warm had genesteld onder de dakpannen, tussen het dakbeschot. Deze combinatie aan schadeoorzaken waren wij nog niet eerder tegengekomen.  

We hebben de gevonden schadeoorzaken teruggekoppeld aan onze opdrachtgever. Vogels vallen niet onder de noemer ongedierte en wordt gezien als een van buitenkomende oorzaak. Een hele bijzondere schadeoorzaak, maar gelukkig gedekt onder de polis van onze opdrachtgever. We konden de verzekerde blij maken met het besluit dat zowel de oorzaak als gevolgschade hersteld mocht worden. De herstelwerkzaamheden zijn inmiddels in volle gang. En de steenmarter en vogel? Die hebben hun heil ergens anders gezocht.

Samen met onze opdrachtgever streeft MainPlus Schadeherstel iedere dag weer om haar klanten zo optimaal te bedienen en te ontzorgen!

steenmarter MainPlus Schadeherstel

MainPlus

    Laan van Vredenoord 15

2289 DA Rijswijk

   +31 88 011 70 70

   info@mainplus.com

 

mainplus logo wit

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Ongeldige invoer
Invalid Input
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Invalid Input