Voor mijn studie Commerciele Economie aan de Haagse Hogeschool zocht ik een afstudeerstage. Ik ben toen opzoek gegaan naar een innovatief bedrijf dat een marketing gerelateerd vraagstuk had liggen. Toen Nelie (HRM) mij via LinkedIn benaderde hebben we gelijk een kennismaking ingepland en voor ik het wist kon ik aan de slag.

MainPlus wil graag meer weten over de markt waarin zij opereren zodat ze hier op een passende manier op in kunnen spelen. Hier ga ik onderzoek naar doen en een advies schrijven hoe zij zich het beste kunnen positioneren. Het onderzoek dat ik uitvoer voor MainPlus sluit perfect aan bij wat ik geleerd heb tijdens mijn opleiding Commerciële Economie op de Haagse Hogeschool.

Bij MainPlus kwam ik in een gezellig team terecht, er heerst een goede sfeer en ook in deze tijd doen ze er alles aan om je mee te nemen in de dagelijkse bezigheden. Om een scriptie te kunnen schrijven is het belangrijk om het bedrijf in korte tijd goed te leren kennen. Het team van MainPlus helpt me hier goed bij en staat open voor al mijn vragen. Bij MainPlus heb ik vrijheid om zelf mijn dagen in te delen, ik ben veel bezig met het onderzoek, maar vind het ook leuk om zo nu en dan mee te kijken bij collega’s of zelf dingen op te pakken.

De schadeherstelbranche is nieuw voor mij, maar ik merk dat het klantencontact erg belangrijk is. Wat ik heel gaaf vind is, dat met behulp van het softwareplatform MainFlow alle betrokken partijen toegang hebben tot de voor hen relevante informatie en het schadedossier kunnen inzien. De opdrachtgever en de verzekerde wordt constant op de hoogte gehouden en hebben op die manier ook inzicht in het herstelproces.

MainPlus is een fijn bedrijf om stage te lopen en ik ben heel blij met mijn plekje hier. Ik ben er zeker van dat ik een leerzame tijd tegemoet ga en kijk uit naar het eindresultaat van het onderzoek.

Lois 2

MainPlus

    Laan van Vredenoord 15

2289 DA Rijswijk

   +31 88 011 70 70

   info@mainplus.com

 

mainplus logo wit

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Ongeldige invoer
Invalid Input
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Invalid Input