In februari kleurde heel Nederland wit. Voor het eerst in tien jaar hadden we te maken met een heuse sneeuwstorm. Terwijl fanatieke sneeuwpopbouwers zich uitleefden en een groot deel van Nederland voor het eerst in jaren weer op de schaatsen stond, waren het voor onze herstelpartners drukke dagen. Zeker toen de zon ging schijnen en de sneeuw weer smolt.

Een ongekende sneeuwval zorgt bij dooi voor een enorme hoeveelheid smeltwater en dat kan leiden tot de nodige problemen. Een verzekerde van een klant van ons had het wel heel zwaar te verduren. Hij had net de handtekening gezet onder het verkoopcontract van zijn huis. Alles was in kannen en kruiken en over een kleine drie weken zou de nieuwe eigenaar erin trekken.

Smeltwater op zolder

De gesmolten sneeuw had echter gezorgd voor een forse lekkage op zolder. Het smeltwater was door de dakkapel gesijpeld en had over de gehele lengte van de verdieping lekkageplekken veroorzaakt. Van het plafond tot de overloop, alles moest opnieuw gesausd worden. Als het niet binnen drie weken zou worden hersteld, zou dat een flinke domper zijn voor de nieuwe eigenaren.

Gelukkig werd de waterschade bij MainPlus aangemeld en konden wij direct onze hersteller Leune Vastgoedzorg inschakelen. Leune slaagde erin de schade tijdig te herstellen en zorgde ervoor dat de hele zolderverdieping er weer spic en span uitzag. De verhuizing kon ongestoord doorgaan.

Tevreden partijen

We hadden twee gelukkige partijen. De oude eigenaar was dolblij dat hij zijn huis strak kon opleveren. De nieuwe eigenaar vertelde ons tevreden én verbaasd te zijn over de goede, snelle afhandeling van de schade. Hij zei dat dat hij eerder een minder goede ervaring had met schadeherstel in natura, maar met de kwaliteit en snelheid waarmee MainPlus de lekkageproblemen had opgelost was hij zeer content.

Iedere dag doen wij samen met onze herstelpartners ons uiterste bestel om de verzekerden zo optimaal mogelijk te bedienen. Een mooier compliment konden wij ons dan ook niet wensen.

MainPlus

    Laan van Vredenoord 15

2289 DA Rijswijk

   +31 88 011 70 70

   info@mainplus.com

 

mainplus logo wit

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Ongeldige invoer
Invalid Input
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Invalid Input