We doen iedere dag ons uiterste best, samen met onze opdrachtgevers en onze herstelpartners, om voor een tevreden verzekerde te zorgen. Vanaf het eerste schadeherstelverzoek dat we bij MainPlus hebben ontvangen, versturen wij dan ook een Klant Tevredenheids Onderzoek (KTO) naar de verzekerde bij wie de schade is hersteld. Het KTO hebben we inmiddels duizenden keren verstuurd en we hebben al heel veel feedback mogen terug ontvangen. Dit leert ons heel veel over de kwaliteit van onze dienstverlening en met ieder antwoord zijn we dan ook heel blij. Wanneer een KTO een minder positieve score oplevert dan nemen we, als de verzekerde dat uiteraard wil, contact op met de verzekerde en zorgen we ervoor dat deze alsnog met een tevreden gevoel terugkijkt op het herstel. Zo is de KTO een belangrijk instrument om te meten of we onze hoge kwaliteitsstandaard iedere opdracht samen met onze partners realiseren en de verzekerde volledig te ontzorgen.

Naast de KTO hebben we inmiddels ook het Medewerkers Tevredenheids Onderzoek (MTO) geïntroduceerd. Niet alleen de verzekerden maar ook de medewerkers van onze opdrachtgevers krijgen nu gelegenheid om aan te geven wat ze van de dienstverlening van MainPlus en haar herstelpartners vinden. Onze doelstelling is namelijk niet alleen om de verzekerden te ontzorgen maar ook de medewerkers van onze opdrachtgevers. Hoe ervaren zij de samenwerking met MainPlus, wat vinden zij van onze dienstverlening en zouden zij MainPlus zelf inschakelen als ze een schade hebben? Deze en nog een aantal andere vragen zijn onderdeel van onze MTO en de eerste opdrachtgever is inmiddels bevraagd. We zijn hartstikke blij met de eerste feedback die we van deze opdrachtgever hebben gekregen, want hiermee kunnen wij de samenwerking verbeteren. Eén van de verbeterpunten was bijvoorbeeld dat de opdrachtgever graag ziet dat MainPlus niet alleen aan de verzekerde bevestigt dat de schademelding is ontvangen, maar ook aan de opdrachtgever. Daarnaast is het aanmeldformulier voor een nieuwe schade verbeterd op basis van de ontvangen feedback. Verder was de opdrachtgever tevreden met de samenwerking en de dienstverlening van MainPlus en dat vinden wij naturllijk fijn om te horen! 

Zo zorgen we ervoor dat we dagelijks goed vinger aan de pols houden over onze dienstverlening. En we zijn harstikke blij met de resultaten die onze opdrachtgevers en alle verzekerden die we hebben geholpen ons geven. Wat op een voortschrijdend gemiddelde van een 8,5 zijn we hartstikke trots!

MainPlus

    Laan van Vredenoord 15

2289 DA Rijswijk

   +31 88 011 70 70

   info@mainplus.com

 

mainplus logo wit

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Ongeldige invoer
Invalid Input
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Invalid Input