Wij vinden het belangrijk dat de collega’s van MainPlus Schadeherstel naar hun baan kijken als meer dan alleen een inkomstenbron. Een factor van werkplezier is afwisseling in de dagelijkse bezigheden, zodat niet iedere dag hetzelfde is. De hoogtepunten van afgelopen maand zetten wij hieronder op een rijtje.

Filmdag

We zijn al even bezig met het uitwerken van een nieuw filmproject. Afgelopen maand was dan eindelijk de eerste filmdag. Met assistentie van een filmploeg zijn collega’s een schade wezen filmen in Sportcentrum Physique. Novanet, een herstelpartner van MainPlus, heeft de schade hersteld. Hou de website en de LinkedIn pagina van MainPlus Schadeherstel in de gaten voor het eindresultaat.

Afscheid van een collega

Helaas hebben we afscheid genomen van onze topper Simone. Zij heeft een nieuwe uitdaging gevonden en wij wensen haar heel veel succes en plezier! Zij was een zeer gewaardeerde collega en we gaan haar dan ook zeker missen. We hebben Simone op haar laatste werkdag in het zonnetje gezet en bedankt voor haar inzet en gezelligheid.

WFT

Met het opleidingsprogramma van de MainPlus Academy proberen wij door middel van trainingen het beste in de collega’s naar boven te halen. De collega’s zijn momenteel bezig met hun WFT basis. De lessen en de examentraining hebben ze gehad, dus op naar het examen! Wij wensen alle collega’s heel veel succes.

Het EK

Het EK voetbal is begonnen en daarom zijn we een EK poule gestart met het team van MainPlus. Met deze poule gaan we zien wie de meeste voetbalkennis heeft door alle wedstrijden zo goed mogelijk te voorspellen. Er zijn leuke prijzen te winnen dus we zijn benieuwd wie de uitslagen het beste voorspeld heeft.

Directielunch

Jaarlijks worden alle collega’s uitgenodigd voor de directielunch. Tijdens deze lunch gaat de Algemeen Directeur van MainPlus lunchen met een aantal collega’s. De collega’s krijgen de gelegenheid om vragen te stellen aan hem en (op een informele wijze) verschillende onderwerpen te bespreken.

Hoogtepunten juni 2021

MainPlus

    Laan van Vredenoord 15

2289 DA Rijswijk

   +31 88 011 70 70

   info@mainplus.com

 

mainplus logo wit

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Ongeldige invoer
Invalid Input
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Invalid Input