Wij vinden het belangrijk dat de collega’s van MainPlus Schadeherstel naar hun baan kijken als meer dan alleen een inkomstenbron. Een factor van werkplezier is afwisseling in de dagelijkse bezigheden, zodat niet iedere dag hetzelfde is. De hoogtepunten van afgelopen maand zetten wij hieronder op een rijtje.

Het EK voetbal

Helaas ligt Nederland uit het EK, maar aan de aanmoediging van MainPlus heeft het niet gelegen. De wedstrijd tegen Noord-Macedonië is geheel in stijl op kantoor gekeken. In code oranje T-shirts en met vlaggetjes op de wangen, hebben de collega’s met ‘volledige aandacht’ naar de wedstrijd gekeken. De poule is nog steeds in volle gang. Zondag 11 juli weten wij wie de meeste voetbalkennis van MainPlus heeft. Of gewoon heel goed in gokken is ;).

Geslaagd!!

Wij kunnen trots melden dat Lois is geslaagd voor haar HBO opleiding Commerciële Economie. Na haar verdediging kreeg zij het verlossende woord. Wij zijn enorm trots op haar. Gelukkig hoeven wij nog niet gelijk afscheid van haar te nemen, zij blijft tot september werkzaam bij MainPlus om ons te ondersteunen met de marketing activiteiten.

Lois is niet de enige die geslaagd is in juni. Louis heeft zijn WFT basis diploma gehaald! Hij heeft het examen afgerond met een 8.

Bezoek aan BELFOR

Collega’s hadden de mogelijkheid zichzelf bij Belfor aan te melden om een dag mee te draaien met als doel meer inzicht te krijgen aan de andere kant. Een kijkje te kunnen nemen in de “keuken” van Belfor. Zij waren al een keer in Weesp geweest om daar in de vestiging een rondleiding en een workshop te krijgen, maar dat is toch anders dan een dag mee. Een leerzame dag waardoor zij een beter beeld hebben gekregen van wat er gebeurd nadat een order is doorgezet. Kennis maken met de mensen die zij dagelijks aan de telefoon krijgen was ook een doel. Er wordt terug gekeken op een leerzame en nuttige dag.

Persoonlijk pensioen consult

MainPlus vindt het belangrijk dat collega’s inzicht hebben in hun persoonlijke pensioen. De jaarlijkse pensioenpresentatie geeft informatie over pensioen in het algemeen, maar niet over de persoonlijke situatie van iedere collega. MainPlus heeft iedere collega de mogelijkheid geboden om, naast de pensioenpresentatie, een persoonlijk consult in te plannen met onze pensioen partner. Hiervoor moesten de collega’s gegevens over hun financiële situatie aanleveren bij onze pensioen partner. De gesprekken konden zowel op kantoor plaatsvinden als online. Tijdens het consult is de financiële situatie doorgenomen en wat daarbij de verwachting is voor het pensioen. Daarnaast is ook besproken op welke wijze een collega invloed heeft op zijn eigen pensioen.

maandoverzicht  juni 2021

MainPlus

    Laan van Vredenoord 15

2289 DA Rijswijk

   +31 88 011 70 70

   info@mainplus.com

 

mainplus logo wit

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Ongeldige invoer
Invalid Input
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Invalid Input