Maandoverzicht: augustus 2021

Wij vinden het belangrijk dat de collega’s van MainPlus Schadeherstel naar hun baan kijken als meer dan alleen een inkomstenbron. Een factor van werkplezier is afwisseling in de dagelijkse bezigheden, zodat niet iedere dag hetzelfde is. De hoogtepunten van afgelopen maand zetten wij hieronder op een rijtje.

Afscheid Lois

Lois is begin dit jaar bij MainPlus gekomen om haar afstudeerscriptie bij ons te schrijven. In juni konden we met trost meedelen dat zij geslaagd is voor haar opleiding en dat zij nog even bij MainPlus blijft werken. Vrijdag 27 augustus was haar laatste officiële werkdag bij MainPlus, begin september start zij met haar master op de universiteit van Rotterdam. Voor iedereen heeft ze een bedankje neergezet op hun bureau. Lois blijft ons nog ondersteunen met marketing activiteiten, dit gaat zij doen op oproepbasis. Dus gelukkig hoeven we nog geen definitief afscheid van haar te nemen.

Gerard op TV

Heel MainPlus keek op 28 juli met ingehouden adem naar: “Ik weet er alles van”. Niemand minder dan onze eigen collega Gerard deed mee! Benieuwd hoe hij het gedaan heeft? Op Videoland is het terug te zien. De afleveringen waarin Gerard te zien is, zijn: seizoen 3, aflevering 14 en 15.

Workshop droging

De collega’s van MainPlus krijgen dagelijks te maken met waterschades. Vaak moet bij een waterschade eerst een lekdetectie uitgevoerd worden en vervolgens een droging opgestart worden. Twee herstelpartners van MainPlus hebben op kantoor een workshop gegeven aan onze collega’s. Zij hebben hierbij onder andere meer geleerd over de meettechnieken bij het uitvoeren van een lekdetectie, het droogproces, de rol van de verzekerde en de communicatie richting de verzekerde.

Personeels-BBQ

De corona cijfers gingen de goede kant op en de maatregelen werden versoepeld. MainPlus besloot een BBQ te organiseren zodat we elkaar op een verantwoorde wijze konden zien. Voorafgaand werd er een pub quiz gehouden en werden de collega’s gevraagd naar hun kennis over straattaal, slogans, muziek en hun collega’s. Benieuwd wie binnen MainPlus naar eigen zeggen “minimaal 15 kilo pindakaas per jaar eet” en zegt: “het lekkerste is toch wel pindakaas op een goede croissant”? Alle collega’s van MainPlus weten nu om welke collega het gaat!

maandoverzicht augustus

MainPlus

    Laan van Vredenoord 15

2289 DA Rijswijk

   +31 88 011 70 70

   info@mainplus.com

 

mainplus logo wit

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Ongeldige invoer
Invalid Input
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Invalid Input