Werken bij MainPlus Schadeherstel be like…

MainPlus is hard opzoek naar nieuwe collega’s, maar wat maakt werken bij MainPlus nou zo leuk? Deze maand vroegen wij aan onze Schadebehandelaren wat zij het leukste aan hun functie vinden en waarom zij het leuk vinden om bij MainPlus te werken.

Main Plus   Rosalie Santes

“Bij MainPlus zijn er veel doorgroeimogelijkheden. Ik ben begonnen bij Vastgoedonderhoud, daarna ben ik Front Office Medewerker geworden bij Schadeherstel en nu ben ik Schadebehandelaar op de Mid Office. MainPlus draagt bij aan jouw ontwikkeling. De uitdaging in mijn werk vind ik het leukst, je moet snel en adequaat handelen indien nodig.”

Rosalie Santes

“Ik vind de regisseur rol die MainPlus in de keten heeft heel leuk, je hebt met alle partijen te maken. Voor het herstel van de schades zetten wij de lijnen uit. Je behandelt de hele schade, je ziet dus de voortgang van het herstel. Daarnaast vind ik de sfeer binnen MainPlus goed. We ondersteunen elkaar, we werken echt als een team samen. Er hangt een ontspannen sfeer, we kunnen goed lachen met elkaar. Tegelijkertijd sparren we ook serieus met elkaar over verschillende dossiers. ”

Louis Schenkel

Main Plus   Louis
Danielle Felida  Bouman   Foto 2019

“Het leukste aan mijn functie vind ik het dagelijkse contact met de verzekerde, herstelpartner en de verzekeraar. Ik haal voldoening uit mijn werk als ik de verzekerde echt kan ontzorgen. Als een schade is hersteld en je het voor de verzekerde tot een goed herstel hebt kunnen leiden, daar doe je het voor! Daarnaast vind ik de onderlinge samenwerking met de collega’s heel fijn, het is een leuk team.”

Daniëlle Bouman

“MainPlus is een flexibele organisatie. Je kan alles bespreken en dan wordt er gekeken hoe dat het beste opgelost kan worden, zowel zakelijk als privé. Ik hou ervan om dingen te regelen en te organiseren en dat kan ik doen binnen mijn huidige functie. Wij zorgen dat het herstel proces naar alle tevredenheid van de verzekerde loopt. Je krijgt hiervan ook veel waardering vanuit de verzekerde.”

Debby Bell

Main Plus Debbie

Wil jij onderdeel uitmaken van dit team? Neem dan contact met ons op en vraag naar de HRM afdeling!

MainPlus

    Laan van Vredenoord 15

2289 DA Rijswijk

   +31 88 011 70 70

   info@mainplus.com

 

mainplus logo wit

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Ongeldige invoer
Invalid Input
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Invalid Input