Maandoverzicht: september 2021

 

Sebastiano  Janssen

Wij vinden het belangrijk dat de collega’s van MainPlus naar hun baan kijken als meer dan alleen een inkomstenbron. Een factor van werkplezier is afwisseling in de dagelijkse bezigheden, zodat niet iedere dag hetzelfde is. De hoogtepunten van afgelopen maand zetten wij hieronder op een rijtje.

 

Start nieuwe medewerkers

In september zijn er drie nieuwe collega’s gestart bij MainPlus. Waarvan één niet meer echt nieuw te noemen is, Peter is namelijk een oud collega die (gelukkig) zijn weg terug naar MainPlus gevonden heeft. Ze hebben alle drie het onboardingsprogramma gevolgd waarbij ze met verschillende afdelingen en collega’s hebben meegelopen, om op die manier een goed beeld te krijgen wat MainPlus doet. Daarnaast hebben ze ook hun nieuwe collega’s beter leren kennen. Wij zijn blij dat zij onderdeel zijn van het MainPlus team!

Personeelsbijeenkomst

De vakantieperiode was voorbij, dus een mooi moment om met z’n alle stil te staan bij de plannen voor de laatste maanden van 2021, maar ook de plannen voor 2022. Nu de anderhalve meter regel niet meer van toepassing is, zijn er weer volop mogelijkheden voor evenementen en borrels! Kortom, naast uitdagingen staan er ook een heleboel leuke dingen op de agenda.

Bedrijfsbezoek

De collega’s van MainPlus zijn de afgelopen tijd bij meerdere herstelpartners op bezoek geweest. De herstelpartners vertelden meer over hun vakgebied en hersteltechnieken. In september zijn zij bij Novanet en Nomot geweest. Naast dat het voor ons heel leerzaam is om te zien en te ervaren hoe onze herstelpartners te werk gaan, is het ook heel leuk om de mensen met wie je samenwerkt, in het echt te ontmoeten.

BELFOR

Niet alleen voor de collega’s van MainPlus is een workshop nuttig, maar ook voor onze opdrachtgevers! Samen met onze herstelpartner Belfor heeft MainPlus een workshop gegeven voor de medewerkers van ANWB/Unigarant met als thema: water- en brandschade. Belfor en MainPlus hebben kennis gedeeld over zowel het proces van naturaherstel als de mogelijkheden om een brand- of waterschade te herstellen of te reconditioneren. Naast een theoretische deel bestond de workshop uit een praktijk gedeelte waarbij de medewerkers van ANWB/Unigarant zelf aan de slag gingen.

Bezoek ZaaKado

Onze marketing collega Alizé heeft de beurs van ZaaKado bezocht en is weer volledig op de hoogte van de laatste trends op het gebied van relatiegeschenken. Met een hoop nieuwe inspiratie en een goed gevulde goodiebag is ze terug gekomen. Ze heeft haar best gedaan om weer een origineel geschenk uit te zoeken wat ook nog eens past bij de dienstverlening van MainPlus!

MainPlus

    Laan van Vredenoord 15

2289 DA Rijswijk

   +31 88 011 70 70

   info@mainplus.com

 

mainplus logo wit

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Ongeldige invoer
Invalid Input
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Invalid Input