Maandoverzicht: oktober 2021

 

Sebastiano  Janssen

Wij vinden het belangrijk dat de collega’s van MainPlus naar hun baan kijken als meer dan alleen een inkomstenbron. Een factor van werkplezier is afwisseling in de dagelijkse bezigheden, zodat niet iedere dag hetzelfde is. De hoogtepunten van afgelopen maand zetten wij hieronder op een rijtje.

 

Debby heeft een halve marathon gelopen

Onze collega Debby is al een lange tijd bezig met sporten, waaronder hardlopen. Om zichzelf uit te dagen, heeft ze zich opgegeven voor een halve marathon. De dagen voor de marathon was ze zenuwachtig en hoopte dat ze hem uit zou lopen. De goede voorbereidingen hebben zijn vruchten afgeworpen want Debby heeft hem uitgelopen! Er wordt zelfs al voorzichtig gesproken over een hele marathon. Wij zijn enorm trots op Debby, een goed voorbeeld wat je met hard trainen en doorzettingsvermogen kan bereiken.

Sporten voor Sophia

Het was een sportieve maand bij MainPlus. Chris en Mireille hebben meegedaan met de 30ste editie van Sporten voor Sophia. Zij hebben drie uur gefietst voor het goede doel. Mireille fietste op het podium als instructeur en Chris deed mee als deelnemer. Naast Chris deden er ook oud collega’s mee. Met z’n alle hebben ze een mooie sportprestatie neergezet voor het goede doel. Op naar de 31ste editie!

Voorbereidingen Sinterklaas

Sinterklaas komt ook dit jaar bij MainPlus langs. Alle kleine MainPlussers mogen ieder jaar hun schoentje zetten op kantoor. Gelukkig hoeft Sinterklaas niet alles zelf te doen, wij weten immers hoe druk hij het heeft. Hulp Sint Alizé heeft hem dit jaar weer geholpen om ervoor te zorgen dat ieder kind een leuk cadeau in zijn of haar schoentje vindt.

Nieuwe vertrouwenspersoon

Bij MainPlus vinden we het belangrijk dat alle collega’s de werkomgeving als veilig en prettig ervaren. Daarom is er binnen MainPlus een officiële vertrouwenspersoon. Zodat collega’s, om welke reden dan ook, altijd met iemand kunnen praten. Er is deze maand een nieuwe collega als vertrouwenspersoon aangesteld. Aan de collega’s is gevraagd wie deze rol op zich wil nemen. Er waren meerdere aanmeldingen, waar wij heel blij mee waren. Uiteindelijk hebben wij alle collega’s laten stemmen op welke collega zij het liefst als vertrouwenspersoon zien.

MainPlus

    Laan van Vredenoord 15

2289 DA Rijswijk

   +31 88 011 70 70

   info@mainplus.com

 

mainplus logo wit

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Ongeldige invoer
Invalid Input
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Invalid Input