Maandoverzicht: november 2021

 

Sebastiano  Janssen

Wij vinden het belangrijk dat de collega’s van MainPlus naar hun baan kijken als meer dan alleen een inkomstenbron. Een factor van werkplezier is afwisseling in de dagelijkse bezigheden, zodat niet iedere dag hetzelfde is. De hoogtepunten van afgelopen maand zetten wij hieronder op een rijtje.

 

Corona

Corona als onderwerp in het maandoverzicht? Niet echt een hoogtepunt te noemen lijkt ons. Nee zeker niet, maar helaas kunnen we niet meer om Corona heen. Corona heeft effect op de manier van werken bij MainPlus, dus dit hoort er ook bij. De collega’s van MainPlus werken weer zoveel mogelijk vanuit huis. Een heleboel leuke dingen die op de agenda stonden, hebben wij moeten annuleren. Wij proberen er alles aan te doen om de besmettingen zoveel mogelijk terug te dringen. Gelukkig zijn er nog steeds ook leuke dingen om te benoemen in het maandoverzicht! Ondanks Corona proberen wij er met alle collega’s het beste van te maken. De feestmaanden zijn tenslotte in volle gang!

Sinterklaas

Op zaterdag 13 november was het dan zo ver, Sinterklaas is weer in Nederland! De kinderen van onze MainPlus collega’s mochten hun schoentje zetten. En niet alleen het schoentje werd meegenomen naar kantoor, de kinderen hebben ook hun best gedaan op het maken van een mooie tekening voor Sinterklaas. Met hulp van de MainPieten zijn de schoentjes gevuld met cadeautjes van Caatje Hoeraatje en snoepgoed. Natuurlijk heeft de Sint niet alleen aan de kinderen gedacht, maar ook aan de collega’s van MainPlus. Met wat hulp van Vera Vinke (Vera’s Dough) hebben de collega’s een heerlijke handgemaakte chocoladeletter gekregen.

Voorbereidingen Sinterklaas

Sinterklaas komt ook dit jaar bij MainPlus langs. Alle kleine MainPlussers mogen ieder jaar hun schoentje zetten op kantoor. Gelukkig hoeft Sinterklaas niet alles zelf te doen, wij weten immers hoe druk hij het heeft. Hulp Sint Alizé heeft hem dit jaar weer geholpen om ervoor te zorgen dat ieder kind een leuk cadeau in zijn of haar schoentje vindt.

Kerstkaart

In 2020 hebben we met de collega’s van MainPlus een fantastisch Kerstboodschap opgenomen (kijk vooral op YouTube voor de nog leukere bloopers!) Na zo’n succes is dat natuurlijk moeilijk om dat te overtreffen, maar bij MainPlus houden we wel van een uitdaging, dus hebben we ook dit jaar weer alles uit de kast gehaald om een leuke Kerstgroet te bedenken. Uiteraard houden we nog even geheim wat het is geworden. Dus zorg ervoor dat je onze LinkedIn pagina en de nieuwsbrief in de gaten houdt. We horen graag wat jullie ervan vonden.

Nieuwe collega’s

In de maand november hebben wij twee nieuwe collega’s mogen verwelkomen. Noah is per 1 november gestart als Schadebehandelaar. Noah was al bekend met MainPlus en heeft in de afgelopen maand nog meer ervaring opgedaan. Wij zijn dan ook enorm blij dat zij ons team komt versterken! Suraj is 15 november gestart op de afdeling Financiën. Hij gaat als Medewerker Financiën samenwerken met onze CFO Ruben. Wij wensen beide collega’s een hele fijne tijd toe bij MainPlus en kijken uit naar de samenwerking.

Kerstinkopen

Bij Kerst horen natuurlijk cadeaus. Om de waardering voor alle inzet te tonen, krijgen de collega’s van MainPlus ieder jaar een luxe Kerstpakket. Bij MainPlus worden de kerstpakketten helemaal zelf samengesteld (elk product is met zorg en aandacht gekozen), zodat de pakketten goed bij de collega’s passen. Het is ieder jaar weer ontzettend leuk om uit te zoeken wat er dit jaar in het pakket komt. Dit jaar is er voor gekozen om een pakket samen te stellen op basis van een buitenlands thema (want als we niet naar het buitenland kunnen, dan halen we het buitenland gewoon naar hier), maar meer dan dat gaan we er niet over zeggen! Benieuwd wat het is geworden? Vraag het eind december aan de collega’s van MainPlus.MainPlus

    Laan van Vredenoord 15

2289 DA Rijswijk

   +31 88 011 70 70

   info@mainplus.com

 

mainplus logo wit

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Ongeldige invoer
Invalid Input
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Invalid Input