MainPlus Schadeherstel is ook in 2022 Hellios-gecertificeerd

Ook in 2022 heeft MainPlus Schadeherstel weer het Hellios certificaat behaald. In 2021 is MainPlus Schadeherstel voor het eerst door Hellios gecertificeerd.

Hellios is onder andere door ABN Amro en Nationale Nederlanden gevraagd om in Nederland een systeem op te zetten waarmee zijn een risicobeoordeling doen van de leveranciers die voor hen werken, waaronder MainPlus Schadeherstel. Zoals bekend werkt MainPlus Schadeherstel al geruime tijd voor beide organisaties op het gebied van schadeherstel in natura voor opstal- en inboedelverzekerden.

MainPlus Schadeherstel heeft daarmee als één van de eerste partijen in Nederland het Hellios-certificaat behaald waarmee zij heeft aangetoond dat MainPlus Schadeherstel in control is ten aanzien van de bedrijfsvoering in al haar facetten en daar zijn we zeer trots op. Ook in 2022 zijn we opnieuw getoetst door Hellios en ook dit jaar zijn we weer “geslaagd”. Het certificaat hangt bij ons dan ook vol trots aan de muur en we gaan ook volgend jaar weer de uitdaging aan om ervoor te zorgen dat we ook in 2023 het certificaat weer behalen.

Hellios certificaat

 

MainPlus

    Laan van Vredenoord 15

2289 DA Rijswijk

   +31 88 011 70 70

   info@mainplus.com

 

mainplus logo wit

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Ongeldige invoer
Invalid Input
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Invalid Input