Certificeringen van MainPlus voor kwaliteit en financiële betrouwbaarheid

Onze dienstverlening in schadepreventie en -herstel is gebaseerd op kwaliteit en ontzorging in de uitvoering, en financiële betrouwbaarheid. Continu onderzoeken we hoe we onze dienstverlening kunnen verbeteren. Met ons kwaliteitssysteem borgen we onze processen en zetten we onze belofte en kernwaarden kracht bij. De resultaten van dit kwaliteitssysteem worden jaarlijks met een externe audit getoetst en gecertificeerd. Een onafhankelijke garantie voor u als verzekeraar, volmacht of ledenorganisatie en voor uw klanten.

MainPlus heeft de volgende certificeringen

ISAE 3402 type II

Maakt uw organisatie gebruik van onze dienstverlening en heeft het uitbestede proces invloed op de jaarrekening? Het ISAE 3402-rapport is een auditrapport voor de accountant van uw organisatie. ISAE staat voor International Standard for Assurance Engagements. Het rapport geeft u als opdrachtgever, naast een kwaliteitswaarborg, ook de zekerheid dat MainPlus Schadeherstel alle processen systematisch uitvoert, monitort en terugkoppelt. Sinds juni 2018 laten we elk jaar onze processen opnieuw toetsen door externe auditors en een auditrapport opstellen

ISO 27001

ISO 27001 is de internationale standaard voor informatiebeveiliging. Het doel is om de beschikbaarheid, vertrouwelijkheid en integriteit van de brongegevens, persoonsgegevens, informatiesystemen en statistieken van onze eigen slimme software te waarborgen. Beschikbaarheid: hoe we ervoor zorgen dat de informatie en data binnen de organisatie altijd online, up-to-date en 24/7 beschikbaar en toegankelijk is. Vertrouwelijkheid: welke mensen toegang krijgen tot welke informatie, en hoe. Door de specifiek toegewezen rollen hebben gebruikers van onze slimme software de juiste rechten en toegang tot de informatie die in onze systemen is opgeslagen. Integriteit: hoe we ervoor zorgen dat de informatie binnen de organisatie altijd correct en betrouwbaar blijft.

GroenGedaan!

GroenGedaan! van Stichting Duurzaam is het grootste duurzaamheidslabel in de Benelux met meer dan 3000 aangesloten bedrijven uit diverse branches. Het label staat voor reparatie, herstel en onderhoud op een duurzame manier en geeft richtlijnen en handvatten om de bedrijfsvoering milieuvriendelijker, toekomstbestendiger, kostenbesparend en veiliger te maken. Dit label is een initiatief van onder meer verzekeraars, de ANWB, de overheid en gemeenten. Alle herstelpartners die deel uitmaken van het landelijk dekkend netwerk van MainPlus Schadeherstel hebben het keurmerk GroenGedaan!. Zij voeren hun herstelwerk uit op een groene manier, met oog voor het milieu en de samenleving.

FSQS-certificaat van Hellios

De regelgeving vanuit de overheid vraagt om steeds meer inzicht en transparantie in de uitvoering van alle processen. Hellios heeft hiervoor een nieuwe standaard gezet in Engeland.Wanneer een financiële dienstverlener als opdrachtgever gebruik wil maken van de diensten van een potentiële leverancier, dan wordt getoetst of de leverancier Hellios-gecertificeerd is.

Dat biedt de opdrachtgever onder meer zekerheid over de bedrijfsvoering, het maatschappelijk verantwoord ondernemen en de operationele uitvoering. En het zorgt ervoor dat de opdrachtgever zaken doet met de juiste partijen. Inmiddels heeft Hellios in samenwerking met Nationale Nederlanden en ABN AMRO het model in Nederland uitgerold. Als partner van Nationale Nederlanden zijn ook wij gevraagd om een uitgebreide audit uit te voeren.

 

ISAE 3402
UK ISO 27001 bw.png 296x300
Logo GroenGedaan
Hellios FSQS

MainPlus

    Laan van Vredenoord 15

2289 DA Rijswijk

   +31 88 011 70 70

   info@mainplus.com

 

mainplus logo wit

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Ongeldige invoer
Invalid Input
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Invalid Input