Ontdek de uitdagende functies van MainPlus Schadeherstel

Schade door brand, water, storm of inbraak. Bij MainPlus hebben we ruime ervaring met alle aspecten van duurzaam herstel en preventie van inboedel- en opstalschade. We doen ons werk in de sfeer van een familiebedrijf. Dat betekent dat we elkaars sterke kanten benutten, en snel en efficiënt schakelen over korte lijnen. Bovendien blijven we groeien, doorontwikkelen en innoveren. Daarbij denken we in mogelijkheden. En we motiveren elkaar om mee te denken over betere en slimmere werkwijzen. In de MainPlus Academy bieden we je uitgebreide mogelijkheden om aan je eigen ontwikkeling te werken. Help jij ons om onze dienstverlening naar een hoger niveau te tillen?

 


 

Check onze vacatures

 


 

Solliciteren bij MainPlus is eenvoudig

sollicitatie procedure

Staat er geen passende vacature voor je tussen, maar ben je ervan overtuigd dat je in ons team past?Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vijf redenen om te solliciteren bij MainPlus

  • We helpen elkaar. We willen onze klanten de allerbeste service verlenen. Is het druk? Dan helpen we allemaal mee met telefonische intakes.
  • Je weet altijd wat er van je wordt verwacht. Regelmatig heb je een gesprek met je leidinggevende, zowel formeel als informeel.
  • We willen graag dat je plezier hebt in je werk. Daarom vragen onze HRM-adviseurs je in één-op-één-koffie/theemomenten hoe het met je gaat en of je nog met plezier naar je werk gaat.
  • Jouw mening telt. Minimaal een keer per jaar mag je aanschuiven bij de directielunch. Dan mag je de directie alles vragen of suggesties doen.
  • Hard werken combineren we met gezelligheid. Zo drinken we regelmatig samen een drankje. Ieder jaar organiseren we een zomerfeest en een kerstdiner. En met Sinterklaas wordt er ook aan de kinderen gedacht.

Heb je vragen over werken bij MainPlus? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Leren en jezelf ontwikkelen in de MainPlus Academy

Ga je bij ons aan de slag, dan doorloop je het (pre)onboarding-traject in onze eigen MainPlus Academy. Ook als je eenmaal aan het werk bent, investeren we in jouw potentie en bekijken we hoe we je kunnen faciliteren in jouw ontwikkeling. Want die is een bepalende factor voor het succes van MainPlus Schadeherstel. Dat is het kernprincipe van ons personeelsbeleid. Met trainingen, opleidingen en opfriscursussen via de MainPlus Academy geven we je de ruimte en de tools om je kennis te vergroten en bij te dragen aan een excellente dienstverlening.

(Pre)onboarding

(Pre)onboarding is de eerste stap in jouw carrière bij MainPlus. Het is een warm welkom waarbij je het vakgebied leert kennen en je alle benodigde hulp, begeleiding en informatie krijgt. De nadruk ligt hierbij op de organisatiecultuur, onze missie en visie, en de samenwerking met je collega’s en het talentmanagement. Het doel: dat jij je zo snel mogelijk thuis voelt in onze organisatie.

Jouw persoonlijke opleidingsplan

Waar liggen jouw ontwikkelingsmogelijkheden en hoe kunnen wij daarin faciliteren? Aan het begin van ieder jaar breng je jouw ambities in kaart en stel je samen met je leidinggevende een persoonlijk opleidingsplan op. De invulling van jouw plan kan uit verschillende methodieken bestaan, zoals:

  • Externe opleidingen/trainingen
  • Interne workshops
  • Klantbezoeken
  • Meeloopdagen met herstelpartners

Heb je vragen over de MainPlus Academy?

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

MainPlus

    Laan van Vredenoord 15

2289 DA Rijswijk

   +31 88 011 70 70

   info@mainplus.com

 

mainplus logo wit

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Ongeldige invoer
Invalid Input
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Invalid Input