MainFlow: efficiënte samenwerking voor duurzaam schadeherstel

Dat alle betrokken partijen op elk moment inzicht hebben in de voortgang van het schadeherstelproces. Daarvoor zorgen we met MainFlow, het complete online projectmanagementplatform van MainPlus. Zo organiseren we volledig en zorgvuldig schadeherstel voor u en uw verzekerden.

Transparante regie op het schadeherstelproces

U heeft als verzekeraar, volmacht of ledenorganisatie tijdens het hele herstelproces 24/7 toegang tot de voor u relevante informatie. Denk aan foto’s van de werkzaamheden die de herstelpartner uploadt. Of een rapportage van onze schadebehandelaar over het herstelproces. Met deze realtime informatievoorziening in MainFlow garanderen we heldere en transparante communicatie met alle betrokken partijen. Bovendien is het platform voor ons een effectief regiemiddel op het hele proces.

De voordelen van MainFlow op een rij

  • Op het moment dat u een schade bij ons meldt, wordt er automatisch een dossier aangemaakt in MainFlow.
  • Het platform heeft allerlei handige koppelingen, zoals met Google Maps. En slimme features die de herstelpartner automatisch van essentiële informatie voorzien. Bijvoorbeeld of de schade op de begane grond of een etage is. Dat zorgt voor korte doorlooptijden en effectieve acties.
  • Als een partij data toevoegt in het platform, is die direct zichtbaar voor alle relevante betrokkenen.
  • De software geeft automatisch een melding aan de juiste partijen als er nieuwe informatie beschikbaar is.
  • We onderzoeken continu hoe we het online projectmanagementsysteem nóg gebruiksvriendelijker en efficiënter kunnen maken.

Wij hechten veel waarde aan feedback over MainFlow. Heeft u suggesties voor verbeteringen of toevoegingen? Geef deze aan ons door.

 

MainPlus

    Laan van Vredenoord 15

2289 DA Rijswijk

   +31 88 011 70 70

   info@mainplus.com

 

mainplus logo wit

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Ongeldige invoer
Invalid Input
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Invalid Input