Toegankelijkheid


VACATURE

Stagiair(e) Content Creator
 • Hbo Meewerk- of afstudeerstage per september (eerstvolgende stageperiode)

 • Deels vanuit huis/kantoor/onderweg

 • Stagevergoeding van € 500 per maand

Wat ga je doen?

Ben jij een creatieve geest met een passie voor contentcreatie en kent de wereld van Social Media geen geheimen voor jou? Kom dan stage lopen op de Marketing & Communicatie afdeling van MainPlus in Rijswijk en breidt je kennis uit door geleerde theorie toe te passen in de praktijk.

Als stagiair(e) Content Creator ga jij onder begeleiding aan de slag met het creëren van boeiende en relevante inhoud voor de diverse platforms van MainPlus, waaronder social media, de website, blogs, podcasts, nieuwsbrieven en meer. De inhoud kan variëren van tekst, afbeeldingen, video’s, audio en andere vormen van media. Daarnaast analyseer je de prestaties van de content: we willen natuurlijk wel weten wat werkt en wat niet! 😉 Kortom: je zult werken aan het ontwikkelen van creatieve concepten, het produceren van content, het publiceren ervan en het beheren van de prestaties.

Je zal op kantoor werken voor een meeting met het team, op pad zijn voor een video-opname of thuiswerken aan de editing van geschoten content.

Dit allemaal met als doel dat jij aan het einde van je stageperiode precies weet wat klanten en partners willen zien en hoe je een boodschap zo leuk mogelijk kan overbrengen. Uiteraard staan wij ook open voor input vanuit jouzelf! Mocht je zelf graag aan de slag gaan met een specifiek onderwerp binnen Marketing & Communicatie of heb je goede ideeën die ons verder kunnen helpen? Dan kunnen we zeker kijken wat de mogelijkheden voor jou zijn binnen MainPlus.

Dit is MainPlus!

Een lekkage in de keuken, een beschadiging aan een bankstel of brandschade aan een woning. Schade in of om het huis is heel vervelend, hoe klein of groot die ook is. MainPlus is gespecialiseerd in het organiseren van duurzaam herstel bij schade. Als onafhankelijke partner ontzorgen we de verzekeraar of volmacht en begeleiden we klanten in het volledige herstelproces.

Daarnaast is MainPlus een echt familiebedrijf. Je komt hier terecht in een warm bad waar iedereen elkaar wil helpen en iedereen voor elkaar klaar staat. We kennen exact elkaars expertise, vertrouwen daarop en hebben grote beslissingsbevoegdheid. Door de vrijheid die je krijgt is er ruimte voor ontwikkeling en zijn er verschillende doorgroeimogelijkheden. Met een Beste Werkplek Keurmerk 3 sterren ben je in ieder geval verzekerd van een prettige werkomgeving!

Wat bieden wij?

 • Een stagevergoeding van € 500,- in de maand;

 • Leuke werksfeer met betrokken collega’s in een informele werkomgeving;

 • Flexibiliteit om een deel van je werkzaamheden vanuit huis te doen;

 • Goede begeleiding met vakspecifieke kennis;

 • Laptop van de zaak;

 • De vrijheid om eigen ideeën voor te leggen.

Wat vragen wij?

 • Je volgt minimaal een hbo-opleiding in de richting van Marketing en/of Communicatie;

 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift;

 • Je bent bekend met Social Media en je hebt ervaring met fotografie, film, montage en bewerking(sprogramma’s).

Wil jij je aan MainPlus verbinden?

Heb je nog vragen? Dan kun je contact opnemen met Anne van Nes (HR) via onderstaand contactformulier. 

Image

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Werk maken

Van je eigen ontwikkeling

Neem contact op met Anne van Nes

Waarom Mainplus

een leuk team is?

Vraag het een collega

Kennismaken?

Persoonlijk of digitaal

Maak een afspraak

MainPlusser worden?

Ontdek hoe goed we bij jou passen.

Doe de check

Achievements & certifications

 

Dutch Interactive Award
Beste Werkplek
Beste Werkplek
ISAE 3402
FSQS registred
groen gedaan
Beste Werkplek