Toegankelijkheid

MainPlusOmdathetlevenvolverrasingenzit.jpeg
Omdat het leven
vol verrassingen zit
MainPlusOmdathetlevenvolverrasingenzit.jpeg
Omdat het leven
vol verrassingen zit
MainPlusOmdathetlevenvolverrasingenzit.jpeg
Omdat het leven
vol verrassingen zit
MainPlusOmdathetlevenvolverrasingenzit.jpeg
Omdat het leven
vol verrassingen zit

Antwoord op je vragen.

In onderstaande rubrieken vindt je antwoorden op veelvoorkomende vragen. Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact op met ons op.

mainplus-trustpilot

MainPlus Schadeherstel

MainPlus Schadeherstel is dé schadeherstelregisseur van Nederland. Met ons landelijk netwerk van meer dan 1.500 vakmensen, staat er altijd een vakspecialist klaar voor je klaar in jouw regio. In opdracht van verzekeraars en volmachten lossen wij samen met onze partners dagelijks vele opstal- en inboedelschades duurzaam op. Vanaf jouw melding tot aan de facturatie nemen we je al het regelwerk uit handen. Met ons transparante verdienmodel zorgen wij ervoor dat het herstel tegen een eerlijke prijs wordt uitgevoerd.

MainPlus Calamiteitenservice

MainPlus Calamiteitenservice helpt jou bij het oplossen van onverzekerde spoedincidenten in of aan de woning, denk hierbij aan een rioolverstopping, een buitensluiting of stroomuitval.

MainPlus Lekdetectie

Bij een lekdetectie wordt met behulp van specialistische apparatuur de oorzaak van een lekkage eenvoudig opgespoord, meestal zonder dat er hak- of breekwerk aan te pas komt. Dit bespaart een hoop ongemak en kosten bij het achterhalen van de oorzaak van een waterschade. Kijk voor de kosten onder ‘Tarieven’.

Tarieven

Een lekdetectie kost € 470,69 inclusief btw, zowel bij spoed als géén spoed.

Is er een bouwkundige lekdetectie noodzakelijk, bijvoorbeeld omdat we het dak moeten onderzoeken, dan kost deze € 724,79 inclusief btw.

Betalingen

Jouw verzekeraar bepaalt aan de hand van de polisvoorwaarden of er een eigen risico van toepassing is. Het eigen risico brengt MainPlus namens de verzekeraar bij jou in rekening.

Compliment

Wij worden altijd blij van een complimentje! Wil jij jouw positieve ervaring met ons delen, vul dan het klanttevredenheidsonderzoek in dat je van ons ontvangt via e-mail. Daarnaast waarderen wij het zeer als je jouw compliment wilt delen op Trustpilot of Google Review.

Klacht

Een van onze belangrijkste pijlers is een hoge klanttevredenheid, maar soms slaan ook wij de plank mis. Het mag nooit gebeuren dat jij daar de dupe van bent, daarom komen we graag met je in contact om te kijken hoe we jouw klacht kunnen oplossen en onze dienstverlening kunnen verbeteren. Meld jouw klacht bij MainPlus via ons klachtenformulier of mail naar klachten@mainplus.com, dan nemen wij binnen 2 werkdagen contact met je op. Je mag ons natuurlijk ook altijd bellen via 088 011 70 00.

Vragen?

Over onze diensten

Contact

Heb je een klacht?

Meld deze dan zo snel mogelijk

Neem contact met ons op

Voorwaarden

MainPlus

Lees de voorwaarden van MainPlus Consumenten aandachtig door

Voorwaarden lezen

Voorwaarden

Vereniging Eigen Huis

Lees de voorwaarden van Vereniging Eigen Huis aandachtig door

Voorwaarden lezen

Achievements & certifications

 

Dutch Interactive Award
Beste Werkplek
Beste Werkplek
ISAE 3402
FSQS registred
groen gedaan
Beste Werkplek