Toegankelijkheid

Het Nederlands Volmacht Bedrijf en MainPlus Schadeherstel

 

MainPlus Lekdetectie waterschade oorzaak opsporen

Het Nederlands Volmacht Bedrijf B.V. (HNVB) en MainPlus Schadeherstel B.V. werken sinds 1 oktober 2022 met elkaar samen op het gebied van naturaschadeherstel voor opstal-, inventaris- en inboedelschades ten behoeve van de verzekerden van HNVB.

Nienke van Oers, Algemeen Directeur HNVB: “We willen graag onze verzekerden integraal kunnen ontzorgen. Dat betekent dat we op zoek waren naar een partij die onze verzekerden kan helpen op het moment dat zij met een schade worden geconfronteerd. Een schade is op zich al vervelend genoeg en dan willen wij dat onze verzekerden snel en vakkundig worden geholpen. Juist bij schade willen we er voor onze verzekerden zijn en naturaherstel is daar een perfect middel voor. Voor autoschadeherstel hebben we dit al in een eerder stadium georganiseerd, nu hebben we met MainPlus een partner die ook de opstal- en inboedelschades voor onze verzekerden kan oplossen.

Gerard van Engelenburg, Commercieel Directeur MainPlus: “HNVB is een volmachtbedrijf die als opdrachtgever zeer goed past bij MainPlus. Op het moment dat je als verzekerde met schade wordt geconfronteerd, wil je snelle en vakkundige hulp en dat is precies wat wij namens HNVB aan zijn verzekerden gaan bieden. We zijn dan ook ontzettend blij dat we HNVB als nieuwe opdrachtgever hebben morgen verwelkomen.”

HNVB en MainPlus kijken dan ook beiden uit naar de verdere ontwikkeling van de samenwerking.

Achievements & certifications

 

Dutch Interactive Award
Beste Werkplek
Beste Werkplek
ISAE 3402
FSQS registred
groen gedaan
Beste Werkplek