Toegankelijkheid

MainPlus gaat noodhersteldienst leveren voor klanten van Unigarant

Samenwerking in naturaherstel wordt komende jaren voortgezet

 

Noodherstel Unigarant schade herstel natura

Rijswijk, 21 juli 2022 – Schadehersteller MainPlus gaat voor de bijna 60.000 klanten van verzekeraar Unigarant een nooddienst verzorgen die spoedeisende schade aan inboedels en opstallen verhelpt. Daarbij kan het onder meer gaan om buitensluitingen, rioolontstoppingen, lekkages en ongedierteplagen. De dienst krijgt de naam Noodherstel Thuis. Daarnaast verlengen de twee partijen hun samenwerking op het gebied van naturaherstel. MainPlus verzorgde deze dienst de afgelopen drie jaar al voor Unigarant en doet dat ook de komende twee jaar weer.

“We zijn erg trots dat we de samenwerking met deze mooie partner niet alleen bestendigen, maar ook verder gaan uitbreiden”, aldus MainPlus-directeur Michel Amptmeijer. “Met het verzorgen van de dienst Noodherstel Thuis voor de klanten van Unigarant zetten we een belangrijke stap om onze diensten naast verzekerd herstel uit te breiden met niet-verzekerd herstel. Bovendien zijn we natuurlijk heel blij dat Unigarant de grote voordelen van naturaherstel ziet, zowel op het gebied van kostenbesparing als duurzaamheid.”

Klanten iets extra’s aanbieden
Brigit Maat, innovatiespecialist bij Unigarant: “Noodherstel Thuis is bedoeld voor iedereen die een spoedreparatie in of om het huis nodig heeft die niet onder de dekking van de ANWB Opstalverzekering valt. Geregeld krijgen we klanten aan de lijn die vertellen dat ze naast het herstellen van de schade ook de oorzaak van het probleem willen verhelpen. Ook al vallen die kosten vaak niet binnen de ANWB Opstalverzekering. Voor deze klanten hebben we nu een oplossing.”

Noodherstel Thuis werkt met een landelijk netwerk van 1750 herstelspecialisten om mensen te helpen bij onverzekerde schades die onmiddellijk moeten worden verholpen. De dienst Noodherstel Thuis is 24 uur per dag en zeven dagen per week bereikbaar voor spoedeisende klussen. In noodsituaties kan een vakman binnen drie uur ter plaatse zijn.

Fijnmazig netwerk
Wie daarbij snelle hulp nodig heeft, valt nog te vaak ten prooi aan dubieuze types die slecht werk leveren, woekerprijzen rekenen en klanten intimideren. “Te veel consumenten worden helaas slachtoffer van malafide praktijken”, aldus Amptmeijer. “We hebben samen met onze gespecialiseerde herstelpartners een fijnmazig netwerk opgezet waarbij schades worden hersteld tegen reële, vooraf bepaalde tarieven.”

Over MainPlus
MainPlus is gespecialiseerd in het organiseren van schadeherstel in natura en is daarin de tweede marktpartij van Nederland. In opdracht van verzekeraars en volmachten (bedrijven die namens verzekeraars optreden) zorgt MainPlus ervoor dat een professionele en betrouwbare herstelpartner op korte termijn schade aan inboedel of opstal komt herstellen. Uitgangspunt is om de woning terug te brengen in de staat zoals die één minuut voor het incident was. Dat gebeurt milieuvriendelijk, duurzaam en onafhankelijk. Alle herstelpartners zijn in het bezit van het keurmerk GroenGedaan! van Stichting Duurzaam. Verzekerden hoeven zich, anders dan bij het afkopen van schade, niet druk te maken om het eindresultaat. Bovendien zijn zij en de verzekeraars in veel gevallen goedkoper uit. Via opdrachtgevers van MainPlus worden inmiddels ruim 750.000 verzekerden bediend. Het bedrijf is gevestigd in Rijswijk en heeft zo’n 30 medewerkers in vaste dienst.

Achievements & certifications

 

Dutch Interactive Award
Beste Werkplek
Beste Werkplek
ISAE 3402
FSQS registred
groen gedaan
Beste Werkplek