Toegankelijkheid

MainPlus ontvangt Beste Werkplek Keurmerk

 

keurmerk beste werkplek MainPlus

Vanaf deze maand draagt MainPlus het Beste Werkplek Keurmerk 3 sterren, verleend door Fan Factory. Je komt het keurmerk tegen op de website en andere media-uitingen. Op 2 juni vond de officiële toekenning plaats en nam Michel Amptmeijer een heerlijke taart in ontvangst om met het hele personeel te delen.

Dit jaar heeft Fan Factory voor het eerst onder alle medewerkers van MainPlus de zogenaamde Fan Scan uitgevoerd: een tevredenheidsonderzoek dat erop is gericht helder in kaart te brengen wat we kunnen verbeteren om het werken bij Mainplus nog plezieriger te maken. Amptmeijer: “Er is immers altijd ruimte voor verbetering. Het succes van de organisatie is afhankelijk van de tevredenheid van de werknemers, dus hun input weegt enorm zwaar.” Er was een responsgraad van 100%, wat betekent dat alle medewerkers van MainPlus de Fan Scan invulden.

Hoogste score
Naar aanleiding van de resultaten kreeg MainPlus niet alleen het keurmerk toegekend, maar viel het bedrijf ook nog eens in de drie sterren-categorie, de hoogste score. Sabine Vullings van Fan Factory bevestigt: “MainPlus is het eerste externe bedrijf dat die drie sterren-status krijgt. Dat betekent dat alle medewerkers het werken voor MainPlus een 8 of hoger geven. Heel bijzonder dus!”

Michel Amptmeijer: “We zijn maar wat trots en blij dat onze mensen met zo veel plezier naar hun werk gaan. Dat neemt niet weg dat we serieus gaan kijken naar de verbeterpunten. We hebben drie focuspunten meegekregen waaraan we meer aandacht moeten schenken: het selecteren van de juiste medewerkers op de juiste posities, het aan boord krijgen en houden van werknemers en het investeren in de persoonlijke ontwikkeling. Daar gaan we de komende tijd mee aan de slag!”

Fan Scan
Fan Factory stelt zichzelf ten doel voor bedrijven inzichtelijk te maken hoe zij hun medewerkers nog meer ‘fan’ kunnen maken van het bedrijf. De Fan Scan brengt inzicht in de tevredenheid, betrokkenheid en trots onder medewerkers en brengt daarnaast aan de hand van concrete vervolgstappen de prioriteiten voor de organisatie in kaart.

Het medewerkerstevredenheidsonderzoek maakt onderdeel uit van de 17 recent geformuleerde duurzaamheidsdoelstellingen van MainPlus waar het bedrijf de komende periode fors op gaat inzetten. Het tevreden maken en houden van medewerkers draagt immers bij aan de duurzaamheid van een bedrijf.

 

Achievements & certifications

 

Dutch Interactive Award
Beste Werkplek
Beste Werkplek
ISAE 3402
FSQS registred
groen gedaan
Beste Werkplek