Toegankelijkheid

SDG 16 Vrede, Veiligheid en Sterkte publieke Diensten

Het ervaren van onveiligheid kan een grote impact hebben op het persoonlijke leven en heeft effect op de welvaart. Doeltreffende, verantwoordelijke en transparante instituties zijn essentieel voor het ontwikkelen en behouden van die welvaart.

Image

Integer Verdienmodel Ketenpartners

Eén van onze kernprincipes is het hanteren van een transparant en integer verdienmodel in de schadeherstelketen. Dit betekent dat we eerlijke tarieven bieden voor onze dienstverlening en actief transparantie nastreven in onze zakelijke praktijken. We zorgen ervoor dat onze tarieven rechtvaardig zijn voor alle betrokken partijen. Iedereen mag eraan verdienen, maar niemand wordt benadeeld.

Onderscheid in de verzekeringswereld

Op dit punt onderscheiden we ons in de verzekeringsmarkt. We zijn het eerste bedrijf dat met dit unieke verdienmodel werkt. Met de ‘Verklaring Integer Verdienmodel Ketenpartners MainPlus’ bevestigen onze ketenpartners dat er geen verborgen kostenstructuren zoals kickbacks of creditstromen zijn. Ze stemmen in met een grondige controle door een registeraccountant, een stap die ook onze werkmaatschappijen ondernemen. Inmiddels heeft 98 procent van onze partners zich hierbij aangesloten.

We laten middels een accountantsverklaring over boekjaar 2023 vastleggen dat we een integer verdienmodel hebben en verwachten van onze ketenpartners hetzelfde.

Image

Werk met ons mee

Aan een betere wereld

Maak een afspraak

Laat ons weten

Wat we nog meer kunnen doen

Mail ons

Achievements & certifications

 

Dutch Interactive Award
Beste Werkplek
Beste Werkplek
ISAE 3402
FSQS registred
groen gedaan
Beste Werkplek